Michael Fortera

Eclectic
Urban

Michael Fortera boeken

Michael Fortera is een Nederlandse producer, entertainer, songwriter en DJ. Zijn kracht om zijn eigen stijl en geluid in zijn muziek te creëren, heeft ervoor gezorgd dat zijn hete, weelderige sound te horen is op vele festivals en in clubs. Dankzij zijn unieke geluid heeft hij een solide naam opgebouwd in de moombahton-scene, waar deze party-expert continu nieuwe, frisse geluiden aan de mix toevoegt.

Als een uitzonderlijke DJ is Michael Fortera aan een opmars bezig, terwijl hij clubs en festivals door het hele land bespeelt. Met zijn ervaring als producer is hij een veelzijdige artiest die een unieke draai weet te geven aan elk nummer dat hij uitbrengt. In de loop der jaren heeft Michael een uitgebreide discografie opgebouwd met vele nummers, waaronder releases op platenlabels als PLEK MUSIC en Azona Records. Met vele tracks die worden ondersteund en gedraaid door andere artiesten, blijven de streams en views voor Michael’s recente singles gestaag groeien.

Michael Fortera boeken

In 2021 bracht Michael zijn grootste track tot nu toe uit, een officiële remix van DJ Katch’s ”No Letting Go” met Nono. Met meer dan 5,5 miljoen streams heeft dit nummer hem veel internationaal succes gebracht en wordt het nog steeds wereldwijd gedraaid. Met support van grote artiesten als Deorro, Dillon Francis en Freddy Moreira is Michael goed op weg om zijn stempel te drukken op de scene.

Michael Fortera boeken doe je bij BeatBlend

Wil je Michael Fortera boeken via BeatBlend? Dit kan gemakkelijk via het aanvraagformulier of neem vrijblijvend contact op om Michael Fortera te boeken.

Please select Datum activiteit
Please select Set times
Please enter Naam locatie/evenement
Please enter Adresgegevens activiteit
Please enter Voornaam
Please enter Achternaam
Please enter Achternaam Telefoonnummer
Please enter E-mail adres
Please select Techniek aanwezig.
Please select Soort activiteit.
Hoofdstraat 43, 5481 AA Schijndel

Social

Follow our social media
© 2024 Beatblend.nl