HOOLIGUNZ

BeatBlend Exclusive
Hard Dance
Hardstyle

HOOLIGUNZ boeken

HOOLIGUNZ, het alter ego dat de pure chaos en rauwe energie van de underground belichaamt, is klaar om de aandacht naar zich toe te trekken. Gevormd uit de donkere hoeken van de underground scene en geïnspireerd door de rebellie en ongepolijste energie van de straat, is HOOLIGUNZ niet zomaar een naam in de muziekwereld – het is een beweging aan het worden.

Met een volledig vernieuwd geluid en identiteit, biedt HOOLIGUNZ iets wat je nog niet eerder hebt gehoord – rauwe anthems die compromisloos zijn en een krachtige boodschap dragen. Elke track is een manifest, een oproep tot opstand tegen het alledaagse en voorspelbare, en belooft een geluid dat zowel meeslepend als krachtig is. De muzikale en visuele identiteit van HOOLIGUNZ is net zo compromisloos als de muziek zelf – ruig, onvoorspelbaar en altijd op zoek naar de volgende grens om te doorbreken.

HOOLIGUNZ boeken

Met invloeden uit diverse muziekstijlen creëert HOOLIGUNZ een uniek geluid dat snel aanhangers heeft gewonnen onder liefhebbers van intense en krachtige elektronische muziek. De release van “Right Back” belichaamt deze vernieuwde identiteit en heeft al snel vaste voet aan de grond gekregen binnen de scene, als voorproefje van wat er nog komt.

Maar HOOLIGUNZ is niet alleen muziek – het is een beweging. Zijn optredens zijn explosief en onvoorspelbaar, en nemen je mee naar een plek waar alle regels worden verbroken en de energie naar ongekende hoogten stijgt. Dit is nog maar het begin van zijnn nieuwe verhaal. Are you Riot Ready?

HOOLIGUNZ boeken doe je bij BeatBlend

Wil je HOOLIGUNZ boeken via BeatBlend? Dit kan gemakkelijk via het aanvraagformulier of neem vrijblijvend contact op om HOOLIGUNZ te boeken.

Please select Datum activiteit
Please select Set times
Please enter Naam locatie/evenement
Please enter Adresgegevens activiteit
Please enter Voornaam
Please enter Achternaam
Please enter Achternaam Telefoonnummer
Please enter E-mail adres
Please select Techniek aanwezig.
Please select Soort activiteit.
Hoofdstraat 43, 5481 AA Schijndel

Social

Follow our social media
© 2024 Beatblend.nl