Bumloco

BeatBlend Exclusive
Hard Dance
Uptempo

Bumloco boeken

Stap binnen in de wereld van Bumloco, de Zwitserse sensatie die Frenchcore en Uptempo herdefinieert. Met een unieke mix van gekte, hardheid en emotie, geserveerd op een razendsnel BPM-tempo, tilt Bumloco de muzikale ervaring naar ongekende hoogten.

Releases en hoogtepunten

Bumloco’s tracks, zoals “Wasting My Time“, “Never Turn Back” en zijn remix van ”Everytime We Touch”, zijn niet te missen. “Everytime We Touch” heeft inmiddels de grens van 100.000 streams op Spotify gepasseerd en ook “K.O.” en “Loco Generation” hebben indrukwekkende aantallen bereikt, met meer dan 100.000 streams elk. Deze nummers worden steeds populairder in de hardcore-scene en hebben hun plek veroverd in grote playlists, zoals die van Masters of Hardcore.

Met meer dan 49.000 unieke maandelijkse luisteraars op Spotify en zijn tracks die viraal gaan op TikTok, is Bumloco’s opmars niet te stuiten. Zijn muziek bereikt wereldwijd fans die op platforms als TikTok en Spotify genieten van zijn unieke sound.

Bumloco boeken

Bumloco’s opmars

Zwitserse alleskunner Bumloco begon zijn reis als muziekproducent in 2015. Na jarenlang verschillende genres te hebben uitgeprobeerd, begon hij in 2021 met het produceren van Frenchcore. Hij realiseerde zich al snel dat hij ervan geniet om verschillende harde dance genres te combineren. Bumloco staat voor gekte, hardheid en emotie zonder beperkt te zijn tot één specifiek muziekgenre.

Maar wat hem echt onderscheidt van anderen, zijn de optredens van Bumloco. Deze zijn een explosie van creativiteit, met een unieke mix van melodieën, effecten en kicks die iedereen naar een ander universum voert. In 2024 is Bumloco nog diverse keren live te bewonderen in Nederland. Dus waar wacht je nog op? Join the Loco Generation!

Bumloco exclusief boeken via BeatBlend

Wil je Bumloco boeken via BeatBlend? Dit kan eenvoudig door het aanvraagformulier in te vullen of neem vrijblijvend contact met ons op om Bumloco te boeken. Wij staan klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken met de muzikale vibes van Bumloco!

Please select Datum activiteit
Please select Set times
Please enter Naam locatie/evenement
Please enter Adresgegevens activiteit
Please enter Voornaam
Please enter Achternaam
Please enter Achternaam Telefoonnummer
Please enter E-mail adres
Please select Techniek aanwezig.
Please select Soort activiteit.
Hoofdstraat 43, 5481 AA Schijndel

Social

Follow our social media
© 2024 Beatblend.nl