Incult

Hardstyle
Rawstyle

Incult boeken

Ontmoet Incult, de opkomende kracht die de Rawstyle scene op zijn kop zet met zijn compleet eigen geluid en grensverleggende edits. Wist je dat deze edits van Incult zijn opgepikt door iconen zoals Adaro, Regain, Aversion en Act of Rage? Hierdoor staat Incult stevig in de schijnwerpers van de Rawstyle scene. Maar dat is slechts het begin van zijn ongelooflijke reis naar de top.

Henk Wiggers, beter bekend als Incult, is het gezicht achter deze sensationele opkomende Rawstyle artiest. Zijn muzikale reis begon na zijn eerste kennismaking met Defqon.1, waar zijn visie kristalhelder werd: deel uitmaken van de Rawstyle scene en deze verrijken met zijn unieke geluid.

Het succes van Incult bleef niet onopgemerkt. Inmiddels worden zijn tracks gedraaid op vooraanstaande festivals zoals Rebirth en Intents en is zijn missie duidelijk: een uniek geluid brengen naar de scene met kicks die nog nooit eerder gehoord zijn.

En Incult is goed op weg om dit te bereiken! Naast dat zijn edits goed ontvangen worden, is Incult ook flink bezig met zijn eigen releases. Gekenmerkt door unieke melodieën en rauwe Kicks gehuld in een dikke laag creativiteit begint Incult zijn missie werkelijkheid te worden.

Incult boeken via BeatBlend

Wil je Incult boeken via BeatBlend? Dit kan gemakkelijk via het aanvraagformulier of neem vrijblijvend contact op om Incult te boeken.

Please select Datum activiteit
Please select Set times
Please enter Naam locatie/evenement
Please enter Adresgegevens activiteit
Please enter Voornaam
Please enter Achternaam
Please enter Achternaam Telefoonnummer
Please enter E-mail adres
Please select Techniek aanwezig.
Please select Soort activiteit.
Hoofdstraat 43, 5481 AA Schijndel

Social

Follow our social media
© 2024 Beatblend.nl